parallax backgroundNakup že obstoječega podjetja vam lahko prihrani nekaj stroškov in časa v primerjavi z ustanovitvijo podjetja. Vendar pozor, nakup podjetja je lahko tudi veliko tveganje, zato je pomembno, da se pri nakupu odločite za nekoga, ki mu zaupate in ima pri tem izkušnje. Naša agencija OdpriPodjetje ima za sabo 10 let uspešnega transparentnega poslovanja in s tem ogromno izkušenj z nakupi in prodajo podjetij, zato vam zagotavljamo varen in kakovosten nakup podjetja.


Podjetja za prodajo v naši agenciji so transparentna in 100% zanesljiva. Pogodbe so pregledane in overjene s strani notarja, tako da ste lahko brez skrbi. Ko se odločite za nakup podjetja pri nas, je vaše poslovanje nemoteno, saj je vse že urejeno, vsa podjetja imajo že aktiven TRR in urejen poslovni naslov. Strokovno vam svetujemo in smo vam na voljo za vsa vprašanja glede nakupa podjetja ali poslovanja.

Z nakupom podjetja pri nas boste lahko začeli z delom v zelo kratkem času, vaše podjetje pa bo brez 100% dolgov ali terjatev. Podjetje je prepisano na vaše ime v roku ene ure, za vse podatke, dokumentacijo ter termin pri notarju poskrbimo mi.

"Sprejmite izziv. Le tako boste začutili veličino uspeha."


Neznan avtor


Prodaja podjetja preko naše agencije je tudi cenovno ugodna, saj se z nakupom izognete obveznemu začetnemu vložku v višini 7.500 €. Vaša investicija je nakup že obstoječega podjetja in pa notarski stroški.

Pošljite nam povpraševanje, kjer nam zaupate svoje želje in prioritete glede podjetja in mi bomo z vas zbrali najprimernejše ponudbe. Izbirate lahko med novo ustanovljenimi podjetji ali že delujočimi podjetji. Vsa podjetja imajo dovoljenja in urejene papirje za pričetek poslovanja.

Vsa novoustanovljena podjetja imajo že odprt bančni račun ter urejeno poslovni naslov.


    S prijavo se strinjam s Splošnimi pogoji in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.