Enostaven začetek – uspešna zgodba!

Naša agencija Podpis d.o.o., se pod blagovno znamko OdpriPodjetje.si že od leta 2009 ukvarja z ustanovitvijo, prodajo in odkupi podjetij.

Ali šušmarite v prostem času? Poslujte raje varno. Pomagamo vam USTANOVITI LASTNO podjetje tako, da ste vi prvi lastnik in zastopnik vašega podjetja, kar je 100% varno, saj je podjetje ustanovljeno šele z vašim podpisom. Osnovni kapital v vrednosti 7.500€ založimo mi in ga kasneje dvignemo.

  Želim ustanoviti d.o.o.

  za 770€ !   

  Zakaj nam lahko zaupate?

  Edini v Sloveniji odpremo podjetje na vaše ime.

  Brezplačna pomoč in svetovanje.

  Popolnoma varno in ugodno.

  Pripravimo vso potrebno dokumentacijo.

  100% garancija na zadovoljstvo.

   

  Varno, hitro in zanesljivo

   
   
   
   

  Sprejmite izziv. Le tako boste začutili veličino uspeha.

   

  Podjetje je ustanovljeno na vaše ime od vpisa v sodni register!

  Edino naše podjetje v Sloveniji ustanovi podjetje direktno na vaše ime, kar pomeni, da ne boste kupili že ustanovljenega podjetja in s tem tvegali oziroma bili v negotovosti, ali je to podjetje že sklepalo pogodbe, prevzemalo kredite, dalo poroštvo bankam ali pa je morda ustanovitelj zadolžen ali celo nedosegljiv tujec, ki ga ne poznate. Tako vam garantiramo 100% varnost!

  Ker dokumentacijo pripravimo mi, je postopek za vas preprost.

  Pošljete nam podatke bodočega lastnika, direktorja, morebitnega prokorista ter podatke podjetja. V roku 24 ur, vam naši sodelavci pripravijo vso potrebno dokumentacijo za banko in sodišče ter vas vodijo skozi celoten postopek.