Kadrovske storitve - prihranite stroške in čas

Specializirani smo v izvajanju kadrovskih storitev s poudarkom na iskanju ustrezne delovne sile. V večini primerov uporabljamo metodo “headhuntinga”, saj je kvalitetni  kader v večini že zaposlen. 

 

Brezskrbno!

Storitev nam plačate šele takrat, ko je ta opravljena, kar pomeni, ko kandidata dejansko zaposlite.

+ 0
Ustanovljenih podjetij
0
Zadovoljnih strank
0
Dodeljenih viz
0 %
Sklenjenih poslov

Transparentno
in zanesljivo

Izvajamo inovativne kadrovske storitve, ki se razlikujejo od tipičnih agencij za iskanje kadrov, saj se  naši strokovni sodelavci aktivno podajajo na teren, kjer iščejo in navezujejo stike z že zaposlenimi strokovnjaki. Večinoma uporabljamo metodo headhuntinga, saj verjamemo, da kvalitetni kader že ima zaposlitev.

Z nami boste pridobili dostop do  kvalificiranega kadra, ki so že zaposleni in odprti za nove priložnosti. 

Naši strokovnjaki bodo aktivno iskali in komunicirali s potencialnimi kandidati ter vam posredovali kontaktne podatke tistih, ki se zdijo primerni za vaše potrebe. Tako boste lahko vzpostavili stik s kandidati in se sami odločili o nadaljnjem sodelovanju.

ZAKAJ SE VAM SPLAČA?

Naš pristop temelji na tem, da vam posredujemo kontakte ustreznih kandidatov, nato pa se dogovorimo za honorar le v primeru, če se ta kandidat dejansko zaposli. Na ta način želimo zagotoviti, da plačate le za konkretno dosežene rezultate in da imate večji nadzor nad svojimi stroški iskanja kadrov.

Sodelovanje takoj!

Sodelovanje z nami je enostavno in prilagodljivo, saj smo pripravljeni začeti s sodelovanjem takoj.  Za učinkovito iskanje kakovostnih kandidatov potrebujemo od vas nekaj osnovnih informacij.

Po prejemu vaših želja, usmerimo naše zaposlene strokovnjake, da se lotijo iskanja najbolj primernega kandidata za vas.  

"Sprejmite izziv. Le tako boste začutili veličino uspeha."

-Neznan Avtor

KONTAKTIRAJTE NAS

100% zadovoljstvo!

Kontaktne podatke kandidatov vam posredujemo povsem brezplačno  in šele, ko se dogovorite za zaposlitev kandidata, plačate znesek  za našo storitev, ki je že v naprej znan.